Works

Haihtuva Metsä

Galleria Nykyaika 4.8.-5.9.2023

Galleria Ratamo 21.9.–22.10.2023.

Ajatus - mitä jos metsät katoaisivat? Tämä abstrakti kysymys pohjautuu luonnossa nähtyyn ja koettuun muutokseen. Yllätyin Punaisen kirjan (2019) uusista uhan alle joutuneista lajeista, 6. sukupuuttoaalto on täällä ja jopa hömötiainen on erittäin uhanalainen! Suurin syy ja uhka tälle on Suomessa metsien käyttö. Tämän huolen pohjalta syntyi metsiä, avohakkuiden määrää ja monimuotoisuuden vähenemisestä käsittelevä kokonaisuus. Näyttelytilassa kankaalle vedostettujen teosten lomassa liikkuessaan kävijä voi aistia haihtuvuuden ja ihmisen vaikutuksen luontoon.

Näyttelyä ja työskentelyä ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus sekä Raija ja Ossi Tuuliaisen säätiö.


Roadkill - Valtateiden fossiilit

Roadkill - Fossils of the Highways. Work in progress with Joonas Ahtikallio.

Olemme Joonas Ahtikallion kanssa perustaneet Grave Robbers -työryhmän  Roadkill - Valtateiden fossiilit -projektin myötä. Tämän mittavan projektin ensiesitys oli muutaman kuvan voimalla vuonna 2021 Aluenäyttelyssä Galleria Ratamossa, kuraattorina Teemu Mäki. 


Kenen luonto? 

Kenen Luonto? -valokuvafestivaalin kolmesta eri näyttelypaikasta omat teokseni olivat mukana Keski-Suomen museossa Jyväskylässä 27.3.-16.5.2021.

"Kenen luonto? Keski-Suomi -näyttely on keskisuomalaisten luontokuvaajien ja valokuvataiteilijoiden teoksista muodostuva kokonaisuus, joka nostaa esiin luonnon moniääniset merkitykset ja kestävän tavan katsoa ja kokea luonto."


Metsämaa

Kotimetsä -sarjani oli mukana Keski-Suomea kiertäneessä Metsämaa -näyttelyssä vuosina 2021-2022. 


In Between

Ensimmäinen yksityisnäyttelyni oli Säynätsalon kunnantalolla ja tämä kokonaisuus käsitteli muutosta ja siirtymää. Teokseni koostuivat abstrakteista luontokuvista. Teoksia on yhteensä 15.

Using Format